AMBULANTE PEDICURE

Professionele voetverzorging bij u thuis in Nieuwegein-Zuid

Over mij

Ik ben Jacquelina van Ede, getrouwd en moeder van vijf kinderen. Nadat ik 2 jaar Fysiotherapie had gestudeerd ben ik vervolgens werkzaam geweest op de röntgenafdeling van het St. Antonius Ziekenhuis. De jaren daarna heb ik met veel liefde en energie voor mijn gezin gezorgd tot mijn jongste dochter naar school ging. Ik kreeg weer tijd voor een nieuwe uitdaging en vond dit in de voetverzorging. Een specialisme waarin ik mij kon inzetten voor hulpbehoevenden in combinatie met een geweldige dienstverlening.

In 2004 begon ik met de opleiding tot pedicure. Na het behalen van mijn diploma 'Voetverzorging', volgden ook de certificaten 'Voetverzorging bij Diabetici' en 'Voetverzorging bij Reumapatiënten'. Bijscholing en het volgen van relevante cursussen zorgen ervoor dat mijn kennis op peil blijft. Met veel plezier en passie bezoek ik sindsdien mijn klanten aan huis.

Aandacht voor mensen en gedrevenheid zijn belangrijk voor mij maar een goede, verantwoorde en hygiënische behandeling is onmisbaar voor een professionele voetverzorging. Hierin volg ik de 'richtlijnen voor voeten met een verhoogd risico' en 'de code van de Voetverzorging'.

Tevens geef ik advies en informatie over de verzorging van de voeten maar ook de risico's van de klachten. Dit bij mensen met diabetes of bij een ingroeiende nagel of het plaatsen van een nagelbeugel. Natuurlijk kunt u die informatie van mij ook op schrift krijgen. Vraag gerust naar de verschillende folders.

Jacquelina